Тенденція до зменшення посівів спостерігається по всій Україні. Низькі ціни на цукор та здорожчання його виробництва роблять

Два цукрових заводи – Крижопільський і Гайсинський виробили 291 тисяч тонн цукру. Для цього переробили більше 2 млн тонн цукрових

Розвиток органічного виробництва є одним із основних  напрямків роботи Департаменту агропромислового розвитку Вінницької

У Могилів-Подільському районі, неподалік села Лядова київська компанія «Український волоський горіх» збудує завод по переробці

Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів та Єврорегіон «Дністер» створять робочу групу, яка розвиватиме

Цього року Вінниччина виробила майже 20 тисяч тонн гречки. При цьому потреба Вінницького регіону 6-7 тисяч тонн крупи. Про це

У садах Вінницької області зібрали близько 190 тисяч тонн яблук. Це на 50 тисяч тонн більше, ніж минулого року. У 2017 році

Інвестиції у  сільське господарство Вінниччини становлять  60%  від  загальної суми  інвестицій у економіку

За останні два роки експорт продукції з Вінницької області зріс на 80%. Найбільше Вінничина експортує за кордон  жири та олії

Кожен четвертий кілограм цукру в Україні вироблений на Вінниччині. Нині триває сезон цукроваріння. У Вінницькій області  працює 6


Наверх